RégimA producten

RégimA is een uniek huidverjongend en huidverbeterend programma ontwikkeld voor dokters en huidtherapeuten. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, pakt RégimA gelijktijdig de 3 hoofdoorzaken aan van huidveroudering en huidproblemen: vertraagde celvernieuwing, inflammatie en oxidatie. Hiervoor maakt RégimA gebruik van een overvloedige hoeveelheid kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten en de meest geavanceerde technologieën en peptiden om deze essentiële actieve bestanddelen tot in de levende cellen van de diepere huidlagen te brengen.

 

Dit maakt het Zuid-Afrikaanse ‘Peal & Heal’-programma vandaag tot het meest volledige en toonaangevende inzake huidverbetering op de cosmeceutische wereldmarkt. Met meer dan 20 jaar ervaring in littekenbehandelingen is RégimA als producent zijn tijd ver vooruit wanneer het gaat om het ontwikkelen van producten die de huid efficiënt én veilig peelen.

 

Régima is een cosmeceutische lijn, gespecialiseerd in anti-aging en de ondersteuning van littekens of specifieke huidproblemen.