Dagcrèmes

Sensorial Daily Protector – 15 / 50 ml – Alle huidtypes

Deze lichte en zintuigelijk superieure emulsie biedt bescherming tegen de schadelijke verouderings- effecten van de zon. Plantencomplexen (o.b.v. Ethyl Ferulate & Polyglyceryl-5 Trioleate, rozemarijn- bladextract en zonnebloemzaadolie) verschaffen een optimale huidverzorging en in combinatie met een hydraterende vorm van vitamine C en twee types vitamine E, verbeteren zij de door zonlicht veroorzaakte veroudering. De actieve bestanddelen verlenen efficiënte cel-, DNA- en stamcelbescherming, in het bijzonder tijdens blootstelling aan de zon en helpen UV-schade te herstellen. Tot slot hebben ze een kalmerende werking op de rode huid en bevorderen ze een natuurlijk, gezonde uitstraling. Bergamotolie heeft een opwekkend effect en is zeer gunstig voor  problematische huidcondities, dankzij de anti-septische en antibiotische eigenschappen, zonder zonlichtgevoeligheid te veroorzaken. Lecithine van sojabonen heeft huid- beschermende eigenschappen en helpt om de huid te hydrateren, te herstellen  en te voorzien van essentiële voedingsstoffen. 

 

15ml € 24,00

50ml € 59,00

Daily Radiant Boost – 15 / 50 ml – Gemengde huid 

De essentiële bestanddelen in het plantencomplex o.b.v. waterkers, klit, salie, zeepkruid en klimop, bieden samen een synergetische werking en vertonen ontstekingsremmende, antibacteriële en zuiverende eigenschappen. Vitamine B is niet alleen gunstig voor een ver- beterde uitstraling van de ouder wordende huid, maar ook voor de probleemhuid en helpt perfect bij het herstellen van de vochtbalans van de gemengde huid. Vitamine C, in haar meest efficiënte en stabiele vorm, ondersteunt de huid bij het reguleren, verstevigen  en vervagen van “zonnevlekjes”. Zwarte thee-extract helpt de verharding van elastine  en collageen tegen te gaan en bevordert zo de algemene huidconditie, wat zich uit in een stralend gladde huid. Gehydrolyseerde melkeiwitten zorgen voor evenwicht in de talgproductie van  de vette, droge of gemengde huid. Bij een droge huid helpen de multifunctionele actieve bestanddelen in de formule de hydrolipidenfilm te herstellen en bij een vette huid, de talgproductie te verminderen, om zo een perfecte vochtbalans te behouden en huidsoepelheid te bevorderen. Deze crème is bijgevolg het ideale compromis voor de gemengde huid.

 

15ml € 24,00

50ml € 59,00 

Daily Ultra Defense – 15 / 50 ml – Droge/Vochtarme/Rijpere huid 

Deze superrijke formule beschermt tegen de agressieve verouderingseffecten ten gevolge van de zon. Een deskundig uitgekozen complex combineert geselecteerde planten uit de zee, die elkaars eigenschappen perfect aanvullen ter bevordering van een optimaal gehydrateerde huid. Deze marine gewassen zijn namelijk rijk aan polysachariden, sorbitol, aminozuren,  essentiële vetten, carotenoïden, vitamines A, B, C, E en mineralen. De toevoeging van  hyaluronzuur, een van de meest belangrijke vochtvasthoudende substanties, speelt in deze technisch hoogstaande formule een cruciale rol. Dit manifesteert zich in een diep  gehydrateerde huid, met een zichtbaar gladdere en verjongde gezonde uitstraling.  

 

15ml € 24,00

50ml € 59,00

Daily Intelligent Sebum Solver – 15 / 50 ml – Vette of acnehuid

De zorgvuldig gewonnen actieve bestanddelen afkomstig van verschillende planten zoals moerasspirea, waterkers, klit, salie, citroen, klimop, plus niacinamide (vitamine B3) bieden  veelzijdige eigenschappen en een synergetische werking om de vette en problematische huid onder controle te houden. De drievoudige anti-seborroïsche werking helpt om de overtollige talgproductie te reguleren, met de bedoeling om het enzym, verantwoordelijk voor  de overproductie af te remmen en verwijderde poriën te kunnen vernauwen. Tegelijkertijd wordt er vermeden dat bacteriën zich verspreiden om ergere acne problemen te voorkomen. Deze dagverzorging ondersteunt de huid in het afvoeren van de afvalstoffen veroorzaakt door  bacteriën. De natuurlijk samentrekkende eigenschappen zorgen voor het zuiveren en vernauwen van de poriën, wat gunstig is tegen mee-eters. Een zeer vooruitstrevende en vetoplosbare vorm van vitamine C (wat ideaal is voor de vette huid, aangezien deze gemakkelijk wordt opgenomen) verleent een  ontstekingsremmende en antioxiderende werking. Bovendien biedt het de huid onmisbare bescherming tegen de agressieve verouderingseffecten van de zon, zonder deze te doen glimmen.

 

15ml € 24,00

50ml € 59,00