Repair

Scar Repair Forte + Anti Stretch Complex - 20 / 50 ml – Alle huidtypes

Scar Repair Forté is een uniek en superieur verstevigend serum ontwikkeld voor een krachtdadige littekenbehandeling. De ingrediënten* in deze technologisch hypermoderne formule werden doelbewust geselecteerd op basis van hun alom gekende ontstekingsremmende, antiseptische en wondhelende eigenschappen die gunstig blijken bij de huidgenezing in al haar aspecten. Krachtige innovatieve actieve bestanddelen bieden een aaneenschakeling van wisselwerkingen en reacties die als het ware een verdedigingsarsenaal van “natuurlijke killers” ontketen en zo bijdragen tot een opgekrikte weerstand tegen bacteriële, virale, parasitaire en schimmelinfecties, ter ondersteuning van het natuurlijk huidherstel tijdens de kritische initiële genezingsfase.

 

De maximale concentratie uit de actieve bestanddelen biedt een versnellende en ondersteunende functie bij het natuurlijke littekengezingsproces. Een evenwichtige collageensynthese bevordert namelijk een fraaiere littekenvorming om een zo esthetisch mogelijk eindresultaat te verkrijgen. Het serum is ook geschikt voor oudere hypertrofische littekens of keloïden (ontsierende of onregelmatige vorm). Wanneer littekens oneffen, rood, jeukend of pijnlijk zijn, betekent dit dat zij nog niet volledig hersteld zijn en dat en hun uitzicht en genezingsproces nog kunnen verbeterd worden. Bijkomende actieve bestanddelen helpen om rode of paarse striemen te behandelen en te voorkomen. 

 

20ml € 36,00

50ml € 78,00

100ml € 110,00

Laser-Azu Repair – 15  / 100 ml - Post-Laser-Peel-Dermabrasie- Alle huidtypes

Deze GEL werd hoofdzakelijk ontwikkeld om de huid tot haar perfecte natuurlijke staat terug te brengen, zodat ze sneller kan helen en weerstand bieden tegen  inflammatie, roodheid en zwellingen. De gel stimuleert dusdanig het snellere  herstel en de vernieuwing van de huid, precies wat ze nodig heeft na pro- fessionele ingrepen. Laser-Azu Repair bevat een spitsvondig gebalanceerde  formule op basis van doelmatige ingrediënten, gekend voor hun helende  eigenschappen in de hoogst mogelijke concentratie, voor een optimale werking.

 

Natuurlijke azulene, granaatappelzaadolie, borago en bisabolol bieden krachtige anti-inflammatoire, antioxiderende, antimicrobiële en antivirale eigenschappen. De actieve bestanddelen verzekeren een uitstekende huidopname, wat een sneller herstel in de hand werkt en gunstig is voor het kalmeren en verzachten van roodheid of zwellingen. Zulke eigenschappen bieden logischerwijze soelaas bij jeuk, huidirritatie en een ontstoken of verbrande huid. Bijkomende voordelen zijn o.m. de hydratatie van de droge en/of beschadigde huid, het verzachten van allerlei huidirritaties, een soepelere huid in het algemeen en tot slot een gezonde celvernieuwing dankzij de essentiële vetzuren.

 

De gecombineerde werking van de synergetische actieve bestanddelen ondersteunen de huid bij schilfering, korstvorming, pigmentatie en mogelijke littekenvorming en dragen zodoende bij tot een esth etisch aanvaardbaarder eindresultaat. 

 

15ml € 35,00

100ml € 80,00

Turbo Peels 30% and 50% - 50ml

Deze nieuwe generatie “Turbo-Peels” bevatten een summum aan actieve bestanddelen met helende en verjongende eigenschappen. Dankzij de unieke geltextuur, kan de huidtherapeut het product eenvoudig aanbrengen en wordt het probleemloos door de patiënt/cliënt  verdragen, met een minimale down time. De Power Peel stelt 6 krachtige fruitzuren (met oplichtend effect op de huid) in de kijker, waaronder perzik, framboos en appel. Deze  combinatie kan betere resultaten van de huidtint  aantonen dan hydrochinon  en is bovenal 100% veilig. In deze synergetische formule treft men ook geneeskrachtige  planten aan gekend voor hun essentiële ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, een winnende combinatie die deze huidpeeling tot een weldadiger, doch veilig, niveau verheft.

 

Hoofdfuncties

  • Formule o.b.v. 6 natuurlijke fruitzuren waaronder perzik, framboos, appel, melk-, appel- en citroenzuur + helende, exfoliërende en verzachtende actieve bestanddelen
  • Verwijdering van dode huidcellen, helend, regenererend, verjongend en vernieuwend voor een  jeugdiger uitziende huid
  • Minimale down time (rode of schilferige huid)
  • Instant huidglans “Flash effect” en vernieuwde veerkracht
  • Ondersteuning bij hyperpigmentatie (zowel preventief als reactief)
  • Graduele vervaging van allerlei bruine vlekjes zoals zonnevlekjes en ouderdomsvlekjes.
  • Veilig heel het jaar door, ook tijdens de zwangerschap
  • Veilig op het gelaat, ook op donkere kringen onder de ogen, nek, borsten, decolleté, anti-ageing voor de handen en alle eventuele littekens op de rest van het lichaam
  • Gelaat + lichaam – hypertrofische en keloid littekens, acne littekens, oudere brandwonden, oudere huidtransplantaten