Anti-aging serums

Epi Genes Xpress – 50 ml– Alle huidtypes vanaf 35 jaar

Epi-Genes Xpress belichaamt multifunctionele excellentie in anti-aging. Een winnende combinatie van de meest innovatieve technologieën in één wonderlijk product. Optimaal benutte actieve bestanddelen waaronder een uniek en innovatief probioticum maken dat de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd wordt wat zich onthult in een compactere, frisser, gezonder en jeugdiger uitziende epidermis. Een tropische booster, afkomstig van een Afrikaans zaadextract, verbetert eventuele epidermale irritatie en gaat zo huidverdunning tegen wat een onmiddellijke en zichtbaar gavere en stralende impact heeft op de buitenste huidlagen. De uitzonderlijk unieke wisselwerkingen tussen deze bestanddelen verminderen het uitzicht van fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk, waardoor de huid er zichtbaar zachter, dikker en veerkrachtiger uitziet. Ze herwint haar stralende en jeugdige glans. 

 

30ml € 65,00

Super Smoother Dual Hyaluronic Action – 15 / 50 ml– Alle huidtypes

Super Smoother is een anti-aging serum, speciaal geformuleerd om de huid te verzachten en intens te hydrateren. De unieke “dubbele hyaluron werking” verleent ongeëvenaarde vochtinbrengende eigenschappen. In éénzelfde product worden de nieuwste technologieën en hoogste concentraties aan krachtige hydraterende actieve bestanddelen benut. Het was RégimA’s opzet om een exclusief en onvergelijkelijk gladstrijkend en vochtinbrengend serum, in gelvorm te ontwikkelen met onmiddellijke én langdurig vochtinbrengende effect. De synergetische formule  o.b.v. een dubbel hyaluronzuurcomplex, extracten van de taraboom, rode algen en een buitengewone combinatie fruit, biedt instant verstevigende en gladmakende eigenschappen in een verfrissende gel met langdurige anti-aging effecten. Breng het serum ’s ochtends en/of s’ avonds aan op een gereinigde huid (na de oogverzorging) op gelaat en hals, onder uw dag- en/of nachtcrème van RégimA. 

 

15ml € 24,00

50ml € 75,00

Quantum Elastin-Collagen Revival – 15 / 50 ml – Alle huidtypes – Herstellend

Technologisch superieure actieve bestanddelen van natuurlijke origine zorgen voor een krachtige en essentiële anti-inflammatoire antirimpelwerking die de natuurlijke collageen III-synthese intensifieert, wat zich in een vollere, dikkere en stevigere huid vertaalt. Geneeskrachtige planten, algen en een summum aan superpeptiden helpen om huidherstel te bevorderen, rimpelomvang en –diepte te vervagen en snel de veerkracht te verbeteren om een liftingeffect, langdurige hydratatie en strakheid te beogen. Door het beschermen en stimuleren van een gezonde elastine- en collageensynthese wordt het verschijnen van rimpels vertraagd. Deze gulle hoeveelheid ingrediënten wordt gecombineerd met man nitol, wat gekend staat voor een betere opname van de actieve bestanddelen door de huid. De huid ziet er opmerkelijk gaver en jonger uit en voelt strakker aan. Reinig de huid en breng het serum vervolgens ’s ochtends en ’s avonds aan, onder een dag- en/of nachtcrème van RégimA.

 

15ml € 33,00

50ml € 83,00

Techno 5 Resurfacer – 15 / 50 ml – Alle huidtypes

Papaja, ananas en een tropisch fruitcomplex, verrijkt met peptiden (extracten van tropisch fruit) zorgen voor een enzymatische actie in een zintuiglijke superemulsie die de huid gladder doet aanvoelen en de teint er stralend doet uitzien. Dit gloednieuwe turbocosmetica-concept focust op skin resurfacing (huidvernieuwing door verwijdering van dode huidcellen), waardoor de huid letterlijk gaver wordt en de nieuwe huid op de voorgrond treedt. Een combinatie van enzymen- en peptidetechnologieën zorgt voor dit effect. Al deze technologieën treffen we aan in een sensorieel superieure emulsie, op basis van bestanddelen met anti-inflammatoire, (zwartebessenpitten- en sojaboonolie), antioxiderende (anti-vrije radicalen) en anti-ageing kwaliteiten en ingrediënten (in liposomen ingekapselde tripeptiden) die de huid helpen te herstructureren, exfoliëren en oplichten (zwarte thee, rozenbottelolie en een specifiek ontworpen polymerentechnologie). RégimA streeft steeds naar buitengewone resultaten en bundelde daarom als allereerste producent, deze 5 technologieën samen in dit uitzonderlijke all-in-one-serum.

 

50ml € 78,00

Pigmentatieserum

Pigment Perfector – 50 ml– Pigmentvlekken

De Pigment Perfector benut de vooruitstrevendste technologie in het bestrijden en voorkomen van hyperpigmentatie. De combinatie van deze unieke anti-inflammatoire, antioxiderende en verzachtende actieve bestanddelen zoals het in olie oplosbare Lumiskin, in een optimale synergie met een gestabiliseerde vorm van vitamine C, Chinese sophorawortel, kiwi-extract, zwarte thee-extract en rozenbottelolie, bieden een oplichtend en verblekend effect. De bijkomende voordelen van de ingrediënten zijn dat ze de levensvatbare cellen niet aantasten wat het geval is met bepaalde anti-pigmentbestanddelen zoals kojiczuur. Dit serum belooft een veiliger criterium voor huidverlichting. Bepaalde bestanddelen in dit serum bezitten hyaluronzuur-beschermende eigenschappen, wat zich zal uiten in een perfect gehydrateerde, stralendere, voller en jonger uitziende huid.

 

50ml € 68,00

Acne serum

Acne Attack Rescue Serum - 50ml - acne huid Een kalmerend serum voor de aanpak van acne. Het serum trekt snel in en geeft geen glimmend effect, eerder een matte finish aan de hud. Pakt de verstopte poriën en de groott e ervan aan. Het Acne Attack Serum helpt om de hormoonhuishouding te normaliseren in de huid, het werkt kalmerend, verzachtend en herstellend. Met natuurlijke antiseptische eigenschappen. Het Acne Attack Serum kan je gebruiken in combinatie met de Daily Intelligent Sebum Solver.

 

50ml € 64,00